2

.

windows 8.jpg

Un lucru e sigur, dupa ce baieti de la Microsoft Germania au lansat o stire pe site-ul lor oficial au facut mare valva in toata lumea, toti vorbesc despre windows 8 (dar nimeni nu zice nimic de 2012) Ei bine, pare a fi asa. Windows 8 isi va face aparitia prin 2012, cei ce au lansat stiria au tinut sa precizeze ca deja se lucreaza la windows 8 si v-a avea multe imbunatatiri fata de windows 7. Totusi cand a fost lansata aceasta stire ? Stirea a fost lansata atunci cand windows 7 a implinit un an. Chiar de ziua lui, a fost anuntat faptul ca se lucreaza la noul sistem de operare. Totusi, nu stiu de ce mie personal imi par a fi astea technici de marketing ale lor mai ales ca google ameninta mai nou cu un sistem de operare propriu care se v-a bate fara probleme cu windows-ul.

Cand apare windows 8  ?

Nu pot sa spun doar ca: Peste 2 ani, anul “ales” ar fi 2012 anul in jurul caruia multe persoane se invart in ultima perioada, pare a fi ca si face la fel.

– Va fi un sistem de operare mai grijuliu cu aplicatile media
– Din cate se pare v-a avea un sistem de “recunoasterea a fetei” (asta vreau s-o vad si eu)
– Va aparea peste 2 ani.
– Va fi cel mai riscant pariu al celor de la Microsoft

Cam atat am reusit sa aflu despre el, va astept cu pareri si in cazul in care stiti mai multe ca mine, va rog sa lasa-ti un comment.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

2 Comments

  1. ionalexandru98 says:

    Windows 8 full va aparea cum ai spus tu in 2012 dar varianta beta va aparea cam in iulie 2011

  2. Radu says:

    Buna Alexandru, totusi trebuie sa fim siguri de un lucu, in 2012 va aparea windows 8, asta-i un lucru sigur. Cat despre varianta beta, nu stiu sincer ce sa zic, nu l-as incerca sincer pana nu apare windows 8 final version. Asa-i cel mai normal.

Leave a Reply