0

.

Butoane Windows Vista este un instrument pentru crearea de butoane si meniuri cu Windows Vista, Windows XP, Windows 98, si Mac OS X stiluri vizuale.

Butoane Windows Vista este un instrument foarte util pentru designerii Web. Astazi exista o tendinta marcata in cautarea de integrare intre aparitia de aplicatii, precum si sistemul de operare. O incercare este facuta sa imite aspectul grafic al sistemului, in scopul de a oferi o atmosfera de lucru familiar pentru utilizatori diferiti. Butoane Vista va permite sa va integrati cu usurinta in mediul Web.

Butoane Windows Vista este usor de utilizat si o pune peste 500 de butoane, 100 de proiecte submeniul, 50 gata sa foloseasca exemple, si multe altele la dispoziţia dumneavoastra.

Desi este un instrument recomandat pentru designerii Web, acesta poate fi utilizat de oricine. Nu este necesar sa aveti HTMS, CSS, JavaScript nici cunostinte, in scopul de a obtine cele mai multe din acest program.

 

 Sisteme de operare compatibile: Victorie 98,2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Butoane Windows Vista

installer_vista_buttons

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply