0

.

Unul dintre cele mai rapide, mai mici si mai inteligente browsere cu dotare completa.

Browserul cu cele mai multe proprietati de pe piata, Opera include navigare cu ajutorul taburilor, blocarea pop-up-urilor, cautari integrate si functii avansate cum ar fi revolutionarul program de e-mail, RSS Newsfeeds si chat IRC. Si pentru ca stim ca utilizatorii nostri au nevoi diferite, puteti sa particularizati aspectul si continutul browserului Opera cu ajutorul catorva clickuri de mouse. Web browserul Opera ofera diverse noi proprietati pentru functionalitate, securitate, utilizabilitate, personalizare, cautare, salvare, comenzi rapide si accesarea continutului web.

Fie ca mergi la serviciu, lucrezi de acasa, creezi site-uri Web, sau doar cauti un browser rapid si solid ce te poate ajuta sa accesezi Internetul rapid, Opera ofera o experienta Web superioara, pentru fiecare aspect al vietii tale online, cu o multime de instumente tech pentru utilizatorii avansati.

Download:

http://www.opera.com/download/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply