0

.

Scriu acest articol deoarece de curand ne-am confurntat si noi cu probleme de genul. Furtul continutului este o problema foarte grava in webul Romanesc si este si o problema de’a noastra. De curand am aflat ca tot mai multe articole de pe Windowsgeek.Info sunt copiate pe alte site-uri fara aprobarea noastra, la fel si imaginile. Asa ca am inceput sa caut solutii, am dat peste BlogCopy un site care ne ajuta sa ne protejam continutul, text, paragrafe, imaginii, Da am zis imaginii. Site-ul este unul foarte bun din cauza ca ne arata statistici intr-un timp real, ceea ce alte site-uri de genul nu au reusit inca sa faca si tot odata nu au reusit sa ne arete nici imaginile furate, care atata timp cat sunt preluate de pe hostul nostru ne si mananca din traficul nostru. Acest site vine asadar in ajutorul nostr, bloggeri, webmasteri in general.

Ok, deci care sunt link-urile principale pe care ar trebui sa le accesam pe Blog Copy ?

Pentru inceput avem nevoie sa ne uitam peste Faq: BlogCopy dupa care mergem mai departe si ne intrebam de ce sa-l folosim ? BlogCopy Pe scurt, in cativa pasi ne dam seama cat de important este pentru noi acest serviciu si ca merita sa-l folosim.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply