0

.

In ziua de astazi un computer fara un sistem de securitate bine pus la punct este ca o rata aflata in tinta a cateva mii de vanatori. Acesti vanatori ii reprezinta toate acele potentiale atacuri ce cau ca sursa internetul, si care va pot afecta integritatea computerului dumneavoastra, sustragand date personale sau distrugand fisiere cu caracter important.

Majoritatea companiilor antivirus au venit pe piata in ultimii ani cu un produs numit suita de securitate. O suita de securitate reprezinta o alaturare a mai multor module de protectie si scanare precum anti-virus, anit-spyware, anti-rootkit, firewall, anti-spam si altele, intr-un singur program.

Cu o astfel de suita a aparut pe piata si BitDefender, firma romaneasca producatoare de sisteme de securitate pentru mediul IT. BitDefender Total Security 2011 vine cu o multime de module de protectie, incluzandu-le si pe cele scrise anterior.

Una din caracteristicile care mi-a atras atentia la aceasta suita de securitate o reprezinta posibilitatea de criptare a fisierelor, astfel incat acestea pot fi transmise chiar si prin cadrul unei conexiuni nesecurizate, fara teama ca acestea vor fi itnerceptate si vizualizate de aplicatii third-party, amplasate ilegal pe retea.

Alte doua elemente continute de BitDefender Total Security 2011 sunt optimizatorul de performanta pentru pc-ul pe care este rulant si controlul parental. Acesta din urma este foarte util pentru parintii care au copii cu varste mici; astfel se poate bloca cu parola accesul la aplicatii cum ar fi jocurile violente, si chiar si la site-urile cu continut pentru adulti.

BitDefender se prezinta foarte bine in ochii specialistilor cu aceasta suita de securitate, avand cea mai mare rata de detectie in urma unor teste realizate de un institut particular roman. BitDefender Total Security 2011 vine la pretul de 45 de euro / licenta pentru un singur computer. Pentru cantitati mai mari, apar reduceri considerabile de pret. Pentru mai multe detalii legate de cum puteti achizitiona acest produs si specificatii detaliate, accesati bitdefender.ro.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply