0

.

Avast! 7 este un program antivirus de încredere, menit să ofere utilizatorilor protecție ridicată împotriva virușilor și spyware-ului. Acesta vine cu o interfață vizuală prietenoasă, potrivită atât pentru utilizatorii începători cât și pentru cei avansați. Vă recomand însă să fiți precauți când îl instalați, deoarece solicită instalarea unui browser suplimentar, de care nu are însă nevoie pentru a rula corespunzător.

Odată instalat, Avast rulează foarte bine, cu definițiile de viruși care se actualizează chiar și de mai multe ori pe zi. Procesul de scanare decurge foarte rapid, cu impact minim asupra resurselor, dar acest lucru depinde și de computer și de fișierele pe care doriți să le scanați. O funcție utilă o reprezintă boot scanner-ul, pentru că are menirea de a scana computerul înainte ca sistemul de operare să fie încărcat complet și, de asemenea, înainte ca orice virus să pună stăpânire pe Windows.

Există patru moduri de scanare, după cum urmează: „Quick Scan”, „Full System Scan”, „Removable Media Scan” și „Select folder to scan”; ultimul oferă posibilitatea de a scana un anumit folder ales de către utilizator. Modul „Quick Scan” durează doar câteva minute, în timp ce „Full System” ia mai mult de o jumătate de oră, în funcție de hdd și spațiul ocupat pe acesta.

Mai mult, Avast este însoțit și de unelte incluse pentru a proteja diverse aplicații de pe computer, înglobând astfel funcțiile „File System Shield”, „Mail Shield”, „Web Shield”, „P2P Shield” (pentru a proteja programele peer-to-peer), „IM Shield”, „Network Shield”, „Script Shield” și „Behavior Shield”.

Una peste alta, Avast este aplicația ideală pentru cei care caută un antivirus gratuit de nădejde, și, de asemenea,  un produs competitiv pe piața antivirus.

Descarca Avast! 7 Gratuit

 http://www.avast.com/free-antivirus-download

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply