0

.

timthumb.png

Uite si jocul pe care eu personal de-abia astept sa-l pot juca. Assassin’s Creed: Brotherhood este o acţiune viitoare, joc video în dezvoltare de către Ubisoft pentru Microsoft Windows, PlayStation 3 şi Xbox 360 şi este o continuare directa la Assassin’ s Creed II cu Ezio Auditore da Firenze se întoarce ca principal protagonist.

PlayStation 3 şi Xbox 360 versiuni ale jocului sunt setate pentru a fi lansat pe 16 noiembrie 2010 în America şi 19 noiembrie 2010 în Europa. O versiune de Windows este setat pentru a fi lansat pe 26 martie 2011.

Acesta este primul joc din serie principal care ofera un mod de multiplayer .

Jocul va păstra stilul sandbox gameplay-ul său într-o lume deschisă din Italia. Ca rate precedent, gameplay-ul’s mecanica de bază se bazează pe mişcările parkour, amestecare stealth in mulţime, asasinate şi sistemul de luptă corp la corp.

httpv://www.youtube.com/watch?v=SNKnkKM3Xps

Prezentare Assassin’s Creed: Brotherhood

Jucatorul va trebui să reconstruiască Roma, care a căzut în ruine din cauza regulii corupt al Templierilor peste Statele Papale şi concentrarea tuturor bogăţiei în Vatican. La fel ca satul Monteriggioni în Assassin’s Creed II, jucatorul va fi capabil să investească în oraş pentru a asista evoluţiei sale şi de a debloca recompense.Jucatorul va trebui să cucerească şi să distrugă Borgia, turnurile de la zonele orasului libere de influenta familiei.Completarea acestui deschide noi misiuni şi oportunităţi. Roma este cel mai mare oraş creat vreodată, după primele două tranşe (Roma este de trei ori mai mare decat Florenţa din Assassin’s Creed II) şi include cinci districte variate: Vatican, Downtown, Tibru, Ţara şi Antique.Jucătorii vor putea să exploreze întregul oraş de la Roma, vizita o parte din Napoli, Spania şi Monteriggioni. Sistemul de luptă a fost modernizat pentru a fi mai rapid şi mai dinamic.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply