0

.

Asphalt este printre cele mai vechi jocuri de curse, fiind creat de corporatia gigant de jocuri Gameloft. Acesta a evoluat mult, aflandu-se, acum, in topul piramidei. Asphalt 7 este unul dintre cele mai bune jocuri de curse pentru telefoanele mobile, aceasta versiune fiind special creata pentru iOS.

 

asphalt 7 ios

 

asphalt 7 ios

 

asphalt 7 ios

 

Asphalt 7 pentru iOS – Aspectele pozitive

 

Seria Asphalt continua, versiunea 7 oferind o grafica superba. Jocul are multe detalii si este foarte complex, avand 60 de modele de masini si multe stagii de curse. Interfata este usor de utilizat, Asphalt 7 fiind foarte usor de jucat.

 

Asphalt 7 pentru iOS – Aspectele negative

 

Dispui, la inceput, de putine masini in Asphalt 7, multe dintre ele trebuind sa fie platite pentru a avea acces la ele. Parerea mea este ca, un aspect negativ al jocului, il reprezinta faptul ca iti poti cumpara locul in top. Acest lucru poate supara multi jucatori care isi pierd timpul in Asphalt 7, altii doar platind prin telefon sau prin transfer bancar si ajung pe primele locuri in top.

Insumand aceste fapte, daca doresti un joc de curse de tip arcade care seamana mai putin cu un simulator si mai mult cu ceva ireal, avand pe traseul de curse tot felul de iteme de bonus, Asphalt 7 este printre cele mai bune aplicatii din App store.

 

Asphalt 7 pentru iOS – Mai multe detalii despre joc

 

Asphalt 7 : Heat pentru iOS detine licenta pentru mai multe branduri de masina, precum Ferrari, Lamborghini si Aston Martin, toate fiind extrem de detaliate si arata chiar superb pe display-ul Retina. Exista 6 moduri diferite de joc, in care poti fi provocat la o cursa in 15 ligi diferite, continand 150 de tipuri diferite de curse. Cursele sunt tinute in orase reale din lume, precum Paris, Londra sau Miami, avand animate aproximativ toate atractiile turistice. Dispui, in Asphalt 7, si de facilitatea „Goals”, primind puncte bonus pentru aproape orice realizare, de la terminarea pe primul loc pana la completarea unei curse.

Controlul in Asphalt este acelasi ca intotdeauna. Masina accelereaza singura, tu trebuind sa inclini telefonul pentru a face o curba si apasand pe un buton din dreapta ecranului pentru a folosi nitro-ul. Exista, de asemeni, si unele bonus-uri pe durata cursei, acestea constand in bani sau nitro, deci, nu te ingrijora asupra folosirii in exces a nitro-ului.

 

Asphalt 7 – Alte facilitati

 

Intre curse, vei putea putea sa faci upgrade-uri asupra masinii tale cu banii castigati in timpul ei. Upgrade-urile constau in marirea vitezei, acceleratie, eficacitatea nitro-ului si manipularea masinii. Poti, de asemeni, sa te joci contra la 5 prieteni odata, pe o retea locala sau online. Atunci cand am testat Asphalt 7, conectarea a avut loc instant (online), dar acest lucru poate fi posibil din cauza ca jocul este foarte nou.

In cele din urma, precum multe jocuri moderne pentru iOS, Asphalt 7 iti ofera optiunea de a iti cumpara locul in top (cu care, personal, nu sunt de acord). Poti cumpara in joc, atat stele (mareste popularitatea in joc) cat si upgrade-uri, deci, daca ai bani de cheltuit, poti sa iti upgradezi masina in acest fel, desi, dupa parerea mea, nu ar fi la fel distractiv.

Per total, Asphalt 7 este inca un joc solid de curse creat de Gameloft, avand un continut intr-atat de mare incat sa isi merite banii, acesta costand 99 de centi. Daca iti plac jocurile de curse de tip arcade, trebuie sa incerci Asphalt 7.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Tags:

Leave a Reply