0

.

Ares este un instrument de schimb intre fisiere care functioneaza cu tehnologia P2P, prin care este posibil sa obtine orice fel de fisiere salvate in computerul unui alt utilizator.

Unele dintre avantajele pe care acest utilitar le ofera sunt un browser incorporat, un player multimedia si o biblioteca avansata, care permite administrarea in mod eficient elementele de descarcat si partajat.

Cu acest program, utilizatorii pot previzualiza fisierele audio si video inainte de a fi descarcat complet. Apoi,cu  aceasta nu va fi necesar sa asteptati pana cand transferul este finalizat pentru a afla calitate si pentru a verifica daca acesta este intr-adevar fisierul dorit.

O alta caracteristica importanta a programului Ares este durata scurta de asteptare, ceea ce implica un început aproape instantaneu a transferului.

Ce altceva mai are de oferit acest program? Camere de discutii, SHOUT de radio de tuning rolurile principale, serviciul de mesaje instantaneu intre utilizatori si adaptare firewall.

Descarcati Ares si bucurati-va de unul dintre cele mai populare aplicaţii P2P.

 

Download Ares

Ares

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply