1

.

iOS reprezinta sistemul de operare al celor de la Apple. Totusi, chiar daca Apple iOS 6 este versiunea cea mai noua, aceasta prezinta o multitudine de probleme, de cand a fost lansat iPhone 5. Apple iOS 6 se impiedica de o functie de baza: Wi-Fi-ul. Mai multe despre iPhone 5 smartphone, precum si problemele lui, am vorbit in articolul „iPhone 5 smartphone”.

 

apple ios 6

 

Intr-adevar, dupa cum scrie si in reclama celor de la Apple, cu referire la iPhone 5 smartphone, viteza Wi-Fi este foarte mare (viteza de router ajungand chiar si la 20 mb/s, comparandu-se cu cele mai bune routere), dar acesta da erori deseori.

 

Apple iOS 6 – Despre iOS 6

 

Desi acum nu este prima data cand o versiune de iOS sau un device al celor de la Apple are probleme cu Wi-Fi-ul, situatia de acum este mult mai „grava”, daca pot spune asa, deoarece s-au vandut cateva milioane de modele de iPhone 5 smarthphone in doar cateva zile. Aceste cifre nu ii mentioneaza si pe cei care si-au facut un upgrade, cei care au trecut de la o versiune de iOS mai veche, fie de la un iPhone fie de la un alt device al celor de la Apple, de exemplu iPad.

Pe multe forumuri sunt destule discutii asupra problemelor de Wi-Fi dat de iOS 6. Mai mult decat atat, pe 2 forumuri destul de mari, s-au ajuns la 150 de pagini de discutii pe fiecare. Chiar ma poti numara si pe mine printre cei care au o problema cu iOS 6 de la iPhone 5 smartphone. La mine, singurul mod in care puteam folosi Wi-Fi-ul in limite decente, la iPhone 5 smartphone si pe iPad-ul Retina, a fost sa fac un downgrade la firmware. Chiar daca aceasta pare o solutie ciudata, credeti-ma ca este una buna.

 

Apple iOS 6 – Alte tipuri de probleme

 

De asemeni, pe forum-uri apar si alte tipuri de probleme (desi mai rare). Altii au probleme cu viteza de Wi-Fi, acesta functionand foarte lent. Ca de obicei, angajatii de la Apple nu au comentat nimic despre aceasta problema, desi sunt constienti de ea, ei primind zeci de mii de mail-uri de la clientii nesatisfacuti de acest iOS 6. Chiar si asa, am sunat si eu la cei de la Apple, iar ei mi-au spus ca tine de cei de la „tech support’ sa se documenteze despre problema suferita de iOS 6 cu privire la Wi-Fi, dar ei, totusi, lucreaza la un update la iOS 6 pentru a il rezolva.

Si daca tot suntem pe acest subiect, eu am probleme si cu 4G LTE-ul de pe iPhone 5 smartphone si iPad Retina (am fost fortat sa folosesc 4G LTE-ul cand, in mod normal, m-as fi conectat prin Wi-Fi, dar acesta nu functiona). Chiar si in zone metropolitane mari, in care semnalul de 4G ar trebui sa fie mare, conectivitatea variaza extrem de mult, viteza fiind chiar una de 3G.

Desigur, aceasta nu este singura problema lega de iOS 6. iOS 6 are probleme si cu Apple Maps, acesta facand erori geografice grave. Si nu te gandi ca erorile sunt de ordinul strazilor, ca ar fi de inteles asta, dar Apple Maps face erori la nivelul oraselor. De exemplu, tu te afli in Bucuresti, iar pe Apple Maps iti arata ca esti in Constanta. Dar despre aceasta problema vom vorbi in alt articol.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply