0

.

Anunturi imobiliare Gimo.ro

Gimo.ro – Drumul spre acasa

Ce face un site de anunţuri imobiliare?

Dacă cu ceva timp în urma cumpărarea unei case era un proces lung şi complex, trebuia să apelăm la un agent imobiliar, să pierdem timp vizitând casă după casă, până o găseam pe cea care ne îndeplinea toate cerinţele, în zilele noastre găsirea casei mult visată este doar la un click distanţă.

Odată cu apariţia internetului au apărut şi site-uri de anunturi imobiliare, cum este Gimo.ro, care ne pun la dispoziţie o modalitatea mai uşoară şi sintetică de a avea acces la tot ce se întâmplă pe piaţa imobiliară din România. Cu ajutorul lor avem acces rapid la ofertele de vânzare şi putem alege casa care corespunde criteriilor noastre, care ar putea să devină pentru noi chiar locul care să ne facă să ne simtim “acasă”.

Practic site-urile de anunţuri imobiliare ne oferă posibilitatea să  adăugăm oferte imobiliare (de închiriere, vânzare, schimb de apartamente, case sau terenuri), dar şi să cumpărăm, să închiriem sau să vindem, apartamente, case şi terenuri, totul doar cu câteva click-uri, ajutându-ne, în felul acesta, să economisim timp şi bani, care acum, în era vitezei şi în plină criză economică, sunt mai preţioase decât oricând.

Deşi site-urile de anunţuri imobiliare nu elimina complet legătură cu agenţii imobiliari, cu firmele şi cu particularii, avantajul este că putem să obţinem mai uşor informaţii relevante, fără a mai fi nevoiţi să ne deplasăm pentru a vedea imobilul. Rolul lor este doar de a ne informa cu privire la ofertele disponibile şi de a facilita contactarea proprietarilor/agenţiilor imobiliare.

O scurtă prezentare a site-ului Gimo.ro

Gimo.ro este un portal de anunţuri imobiliare, în care oricine îşi poate publica ofertele gratuit. Momentan este mai puţin cunoscut, ca şi brand, pentru că s-a rebranduit în anul 2013, reunind 3 site-uri de anunţuri imobiliare (imobiliarebiz.ro, anunturiimobiliarebiz.ro şi particulariimobiliarebiz.ro) într-unul singur. Deşi ar putea părea nou, nefiind cunoscut după nume, în realitate site-ul are deja multă experienţă, acumulată în cei câţiva ani de activitate online, timp în care s-au depus eforturi pentru a se crea un site profesional, care să inspire încredere utilizatorilor.

Ce face Gimo.ro?

  • concentrează într-un singur loc toate anunţurile imobiliare din România şi oferă posibilitatea de a căuta anunţuri în funcţie de criteriile dorite
  • oferă posibilitatea de a se adăuga gratuit anunţuri imobiliare
  • oferă posibilitatea ca ofertanţii să poată fi contactaţi direct de către potenţialii clienţi
  • oferă pachete de promovare a anunţurilor (optimizate pentru motoarele de căutare), contra unei taxe de promovare
  • oferă ştiri şi informaţii din domeniul imobiliar.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply