0

.

Cu siguranta ca toti ne lovim de problema reclamelor pe diferitele site-uri unde navigam zi de zi. Fie ca e vorba de bannere simple sau flash, text, pop-up, sau alte tipuri de reclame, acestea sunt uneori foarte enervante, deoarece ingreuneaza navigarea. Reclamele sunt responsabile si pentru incarcarea mai greoiae a anumitor pagini web. Daca site-ul nu este plasat pe un server suficient de puternic, acesta nu va face fata foarte repede vizitatorilor carora trebuie sa le afiseze aceste reclame.

O alta problema ar fi faptul ca reclamele afecteaza in special modul in care navigam pe un site. Spre exemplu, daca informatiile de pe site sunt imprastiate printre reclame, citirea acestor informatii va fi destul de dificila si obositoare. Ce e drept, sunt anumite reclame care sunt corect pozitionate, astfel incat nu deranjeaza vizitatorul prin amplasarea si numarul lor.

AdBlock Plus este solutia!

Cea mai buna metoda pentru combaterea prin blocarea reclamelor care va deranjeaza este folosirea acestui program numit AdBlock Plus, care, odata integrat in browserul dumneavoastra, va bloca automat aparitia reclamelor pe paginile web unde navigati. Blocarea reclamelor se face pe baza unor filtre de adrese prestabilite alaturi de care vine programul. Un aspect important al acestui program spre deosebire de altele de acest tip, AdBlock Plus permite blocarea atat a tuturor reclamelor, ci si doar a unora dintre ele. De asemenea, AdBlock Plus permite blocarea si a altor reclame ce nu se afla deja in filtrele prestabilite, printr-un singur click.

Cu siguranta AdBlock Plus este un plugin care nu ar trebui sa lipseasca browserului dumneavoastra atunci cand navigati pe pagini web ce sunt efectiv poluate cu reclame. Downloadati AdBlock Plus de aici.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply