0

.

Am sa incep sa va pun o simpla intrebare, va-ti plictisti de vechiul si lenesul background de pe desktop? Ei  bine, hai ca vin cu o mica solutie pentru cei ce vor sa vada ceva mai frumos pe screen. Actual Earth 3D este un program gratuit care va permite sa vizualizati in screen server pamanul sau o imagine aleasa de pe pamant, astfel dvs. veti avea ocazia sa vedeti imagini de pe pamant (prin acest program, imaginile nu sunt in timp real sau reale sa nu intelegti gresit). Acesta va aparea in Screen server si va reda planeta noastra cu un backround special (Avand ca background stelele, sistemul solar defapt).

Actual Earth 3D vine cu cateva detalii foarte interesante printre care, cordinatele dvs. datele cand rasare soarele si cand apune (la fel si cu luna) timpul, data curenta, date curente asupra ultimelor informatii privind data, luna, etc. Toate acestea fiind la fel de usor de ascuns.  Acum, cu ajutorul Actual Earth 3D puteti sa aveti un screen server personalizat cu planeta albastra.

Download Actual Earth 3d – Program gratuit care modifica screen server

Actual Earth 3d Free

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply