0

.

programe de calculatorDesi odata cu versiunile mai noi, sistemul de operare al celor de la Microsoft vine cu din ce in ce mai multe optiuni de personalizare, acestea nu sunt niciodata indeajuns pentru cei care doresc ca computerul sa le fie intr-adevar unic. Computerul personal devine o extensie a biroului sau spatiului de lucru pentru tot mai multe persoane, in consecinta apare nevoia ca acesta sa ofere o experienta vizuala placuta si relaxanta, iar navigarea printre scurtaturile si documentele folosite zilnic sa fie una cat mai usoara.

Topul celor mai utile Freeware-uri sau trial-uri pentru personalizarea Windows-ului

5. Mouse Extender – Acest program pentru calculator nu are nevoie de instalare, avand doar 110 kb, incluzand un fisier executabil, ce odata selectat, porneste o aplicatie de forma unei mici ferestre, ce poate fi personalizata pentru a include multiple scurtaturi, de la access rapid la Control Panel, butonul de oprire sau orice alta scurtatura, fisier sau document doreste utilizatorul sa tina la indemana.

4. Logon Studio – Exista multe aplicatii pentru schimbarea temei Windows-ului, insa Logon Studio se deosebeste de acesta prin faptul ca nu schimba tema, ci ecranul de log in al Windows-ului. Programul este compatibil cu versiunile incepand cu Windows Vista, are doar 3 MB si include cateva background-uri pentru a inlocui obisnuitul ecran de login, iar mai multe variante pot fi downloadate de pe site-ul de prezentare.

3. Fences – Fences este unul din acele programe pentru calculator, pe cat de mici, pe atat de folositoare. Programul are doar 9 mb si imparte desktop-ul in portiuni transparente ce pot fi denumite si unde pot fi grupate scurtaturile pentru un acces mai usor si un aspect mai ingrijit.

2. Radian – Radian creste exponential utilitatea mouse-ului, click-ul din dreapta tinut apasat aducand pe ecran un cerc plin de scurtaturi, documente si programe. Aceasta roata poate fi bineinteles personalizata cu programele cele mai utilizate de fiecare, reducand astfel timpul necesar pentru a accesa scurtatura dorita si tinand in acelasi timp desktop-ul curat si aerisit.

1. Window Blinds – Daca se vorbeste de personalizarea computerului, este imposibil sa nu fie mentionant Windows Blinds. Din pacate, programul de 33 mb nu este gratuit, insa vine cu o perioada de trial destul de lunga. Windows Blinds duce personalizarea computerului la un cu totul alt nivel. Pe langa imagini desktop, ce pot fi downloadate si schimbate sau setate sa se schimbe aleatoriu chiar din optiunile sistemului de operare, Windows Blinds ofera utilizatorului posibilitatea sa schimbe intreaga tema, sa adauge culori, texturi sau chiar sa creeze propriile teme de la zero. Mai mult decat atat, pe site-ul de prezentare al programului sunt disponibile sute de teme gratuite pentru download.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply